09.10.2020.

Automatiziraj pa ugradi! Kako to rade stručnjaci saznaj na trećem danu Job Fair Meetupa!

Treći dan Job Fair Meetupa obilježit će područja elektronike i ugradbenih programa.

Doprinesi drugima uz osobni razvitak

Vrhunac lova na karijere zasigurno je u srijedu, 21. listopada 2020. godine. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva se od 11 sati održava radionica Netgena pod nazivom Kako doprinos open sourceu pomaže razboju developera na kojoj je cilj prikazati kako tvoj doprinos na razvoju otvorenog koda OS-a ti može pomoći u osobnom ali i profesionalnom razvoju.

Želite bolji programski jezik? Napišite svoj! direktan je odgovor koji pruža radionica koja slijedi u 14 sati, a izvodi ju Omega software. Ova radionica je odlična prilika da se upoznaš s principima Domain specific jezika i njegovim konceptima putem praktičnog primjera jednog algoritma.

Obje navedene radionice održat će se u prostoru dvorane A202 na FER-u, a nakon svake radionice, unutar iste prostorije moći ćeš ostati na bloku networkinga gdje ćeš u opuštenoj atmosferi uz pizzu saznati sve detalje o mogućnostima zaposlenja ili prakse za koje možda nije bilo vremena pričati na radionici.

Saznaj zašto je IoT hit

Nakon zanimljivih radionica vrijedi svratiti i do KSET-a gdje će govornici na trećem danu Job Fair Meetupa razgovarati o futurističkim temama današnjice. U 14 sati počinju Xylon, GlobalLogic i Greyp Bikes u prvoj rundi talkova. Tajne iza kulisa o tome kako pametni automobili razumiju svijet oko sebe otkrit će ti Gordan Galić iz Xylona. Nakon toga, Mario Rotim iz GlobalLogica će ti pokazati primjenu aktualnih alata u sistemskoj analizi za autoindustriju. Prvi blok talkova zaključit će Robert Gotal iz Greyp Bikea koji će otkriti kako današnji bicikli imaju vlastita računala zahvaljujući napretku IoT područja. Za sva pitanja u vezi njihovih otvorenih pozicija moći ćeš razgovora s predstavnicima poduzeća na networkingu uz fine zalogajčiće iz Rougemarina od 15:30 sati!

Uzbudljivu i stručnu srijedu nastavljamo s govornicima u 16:30 sati kada na scenu KSET-a stupaju Gideon Brothers i Medtronic. Kako mobilni roboti mogu samostalno pomoći u logistici i manufakturi? Odgovorit će ti Josip Ćesić iz Gideon Brothersa. Za kraj druge runde talkova preselit ćemo se u dinamični svijet Medtronic inženjera gdje će te Božidar Ferek Petrić upoznati kako oni na dnevnoj razini spašavaju ljudske živote.

Zaokruži elektro-srijedu panelom

Treći dan Job Fair Meetupa zaključit ćemo panel raspravom u KSET-u s početkom u 18 sati na temu Projektiranja i izrade elektroničkog sklopovlja u Hrvatskoj koja će ispitati kakva je budućnost projektiranja sklopovlja i istraživanja novih tehnologija u branši poluvodičkih materijala. Svoja mišljenja s nama će podijeliti Andro Žamboki, student elektronike na FER-u te predstavnici poduzeća Greyp Bikes i GlobalLogic. Za sva pitanja u vezi njihovih otvorenih pozicija moći ćeš razgovora s predstavnicima poduzeća na networkingu uz fine zalogajčiće iz Rougemarina od 19 sati!

Ne zaboravi se prijaviti za sudjelovanje na Job Fair Meetupu ispunjavanjem baze životopisa i rezervacijom svojeg mjesta na željenom talku, radionici ili panel raspravi!

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati našu blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku  i  prati na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave