29. 4. 2021.

Upoznaj se s ljutim izazovima na petom danu drugog Job Fair Meetupa!

Peti dan drugog Job Fair Meetupa će obilježiti poduzeća iz područja ugradbenih sustava te razvoja web i mobilnih aplikacija.

Sigurnosni incidenti? Demo aplikacije? Dolazim!

U petak, 14. svibnja 2021. godine dođi na FER u A301 će u 10 sati započeti radionica CARNET-a na kojoj ćeš se upoznati s tehnikama i načinom rada prilikom obrade i analize računalno sigurnosnog incidenta na stvarnom primjeru. 

Ako te zanima automobilska industrija, onda nemoj propustiti radionicu Rimac Automobila koja počinje u 13 sati na kojoj ćeš kreirati demo web aplikaciju brzinomjera.

Navedene radionice se održavaju u trajanju od 90 minuta te ćeš na kraju svake imati još i 30 minuta umrežavanja koje ti omogućuje stvaranje kontakta i pronalaska svih detalja oko otvorenih pozicija u poduzeću.

Izazov? – Da! Problem? – Ne!

U 10 sati u KSET-u započinjemo s prvim blokom talkova na kojem će sudjelovati pet poduzeća!  Ako voliš serije Dr. House, onda ne smiješ propustiti Medtronic koji će prenijeti svoju dinamičnu i uzbudljivu atmosferu koja uključuje visokotehnološke medicinske uređaje i  troubleshooting kompleksnih slučajeva. Nakon toga dolaze ostale teme iz područja elektronike i ugradbenih sustava koje će predstaviti Xylon, Byte Lab i GlobalLogic. Xylon će ti pokazati kako postati i ostati globalno uspješan na brzom promjenjivom tržištu automobilske elektronike, Byte Lab će ti pokušati približiti izazove u razvoju IoT uređaja koji su njihova svakodnevica te će GlobalLogic ući u područje digitalne transformacije u vidu uvođenja mikroservisne arhitekture. Za kraj će ti SofaScore otvoriti područje razvoja web i mobilnih aplikacija u svom talku o svojoj infrastrukturi i evoluciji kroz vrijeme. 

U 12:30 započinje umrežavanje na kojem ćeš imati priliku komunicirati s poduzećima i saznati više o njihovom djelovanju i otvorenim pozicijama. 

Petak je dan za ljuto

Nakon umrežavanja, u 13:30 u prostorijama KSET-a će se ponovo održavati hot talk! O detaljima ovog vrućeg intervjua ćeš saznati uskoro, zato prati našu internetsku stranicu i saznaj tko će se znojiti ove godine!

Talkovi još nisu gotovi! U drugoj rundi dolaze poduzeća iz područja razvoja web i mobilnih aplikacija koji započinje u 14:30 u prostorijama KSET-a s Greyp Bikes koji će ti predstaviti preokret biciklističke industrije sa svojim prvim modelom na tržištu, G6-icom. Zatim dolazi Trikoder koji će ti reći više o tome kako iskoristiti zaokrete u karijeri i postati uspješan unatoč promjenama tehnologija. Od studenta FER-a do Android Team Leada? Ovu temu će ti predstaviti Infinum, za sve developere i one koji to žele postati. I za kraj upoznaj Photomath, poduzeće za mobilne aplikacije koji će ti opisati svoju aplikaciju za podučavanje matematike na temelju umjetne inteligencije. 

Nemoj propustiti umrežavanje, koje počinje u 16:30, na kojem ćeš bolje upoznati predstavnike poduzeća i ostvariti nove kontakte!

Još se stigneš prijaviti!

Prijavi se na drugi Job Fair Meetup u samo 3 koraka koristeći svoj životopis te predloži novi slogan Meetupa i osvoji novi mobitel

Job Fair Meetup organizirat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite u trenutku održavanja.

Za više informacija prati naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku, prati na Instagramu i pretplati se na naš YouTube kanal. Drugi Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija