08.10.2020.

Veliki trendovi, sigurne karijere! Što to zuji na drugom danu Job Fair Meetupa?

Drugi dan Job Fair Meetupa obilježit će područja podatkovne znanosti, računalnog vida, mreža i njihovih sigurnosti.

Trostruka prilika za nove vještine

Lov na karijere nastavlja se u utorak, 20. listopada 2020. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva gdje će u 11 sati započeti radionica Memgrapha pod nazivom Grafom do rješenja uz Memgraph na kojoj je cilj prikazati kako koristiti Memgraph program za izvršavanje upita nad graf bazom podataka.

Dođoh, vidjeh, deployah radionica je koja slijedi u 14 sati, a izvodi ju CROZ. Ova radionica je odlična prilika da se upoznaš kako putem procesa kontinuirane integracije olakšaš objavljivanje promjena aplikacije koju razvijaš. Radit će se u manjim timovima s mentorima tako da je kvalitetan prijenos znanja zagarantiran!

Vrhunac utorka je i treća radionica koju će održati Megatrend poslovna rješenja pod nazivom Data science, All-in-one koja će ti dati pregled najčešće korištenih tehnika u području podatkovne znanosti poput web scrappinga, feature engineeringa i sl. 

Sve tri navedene radionice održat će se u dvorani A301 na FER-u, a nakon svake radionice, unutar iste prostorije moći ćeš ostati na bloku networkinga gdje ćeš u opuštenoj atmosferi uz pizzu saznati sve detalje o mogućnostima zaposlenja ili prakse za koje možda nije bilo vremena pričati na radionici.

Otkrij svoj put ka napretku

Zanimljivi talkovi se također nastavljaju u KSET-u! Od 14 sati očekuju nas Microblink, RealNetworks i Photomath u prvoj rundi talkova. Mateja Škriljak predočit će nam zašto Project Manageri u Microblinku najviše poruka šalju te koji su joj dnevni izazovi u radu s dinamičnim timom. Nakon toga Pavle Prentašić iz RealNetworksa će nam predočiti kako oni koriste umjetnu inteligenciju u svojim aplikacijama te koje sve probleme rješavaju tijekom njezine implementacije. Prvi blok predstavljanja zatvorit će Domagoj Boroš iz Photomatha provest će nas svojim karijernim putem, od studentskog posla do pozicije iOS koordinatora. Za sva pitanja u vezi njihovih otvorenih pozicija moći ćeš razgovora s predstavnicima poduzeća na networkingu uz fine zalogajčiće iz Rougemarina od 15:30 sati!

U 16:30 sati vraćamo se na scenu KSET-a gdje dolaze novi govornici iz poduzeća Nanobit, Memgraph i CROZ. Kako je biti Game Developer u Nanobitu ispričat će ti Lana Lisjak koja je izgradila već 5 godina iskustva! Nakon toga, virtualno provedi jedan dan u Memgraphu s inženjerom Marko Budiselić. Zadnji govor utorka vodit će Ivan Krnić iz CROZa koji će pričajući svoje iskustvo objasniti koliko je zapravo dinamična branša u kojoj radi te kako se snaći u ludom ritmu koji postavljaju današnji standardi tržišta.

Saznaj najnovije IT trendove

Drugi dan Job Fair Meetupa zaključit ćemo panel raspravom u KSET-u s početkom u 18 sati na temu Buzzwords u IT industriji koja će pokazati koliko vrijedi ulagati u dodatno obrazovanje za specifično područje u trendu te osigurava li to mjesto u industriji koja prati navedeni trend. Svoja iskustva s nama će podijeliti predstavnici poduzeća Memgraph, Mireo i Microblink. Za sva pitanja u vezi njihovih otvorenih pozicija moći ćeš razgovora s predstavnicima poduzeća na networkingu uz fine zalogajčiće iz Rougemarina od 19 sati!

Ne zaboravi se prijaviti za sudjelovanje na Job Fair Meetupu ispunjavanjem baze životopisa i rezervacijom svojeg mjesta na željenom talku, radionici ili panel raspravi! 

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati našu blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku  i  prati na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave