7. 10. 2020.

Visokofrekventnim umrežavanjem započinjemo prvi dan Job Fair Meetupa

Prvi dan Job Fair Meetupa obilježit će područja automatike, radiokomunikacija, automobilske industrije i energetike.

Rimac Automobili i KONČAR KET te čekaju na FER-u

Lov na karijere počinje u ponedjeljak, 19. listopada 2020. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva gdje će u 11 sati započeti radionica Rimac Automobila pod nazivom Automotive Embedded Systems unutar koje će bivši studenti FER-a podijeliti svoje iskustvo o razvoju ugradbenih računalnih sustava u automobilskoj industriji.

Edukativnom ponedjeljku se pridružuje i KONČAR KET koji će studentima predočiti kako izgleda proces digitalizacije upravljanja i nadzora elektroenergetskih postrojenja unutar SCADA sustava putem istoimene radionice koja započinje u 14 sati.

Obje navedene radionice održat će se u prostoru dvorane A302 na FER-u, a nakon svake radionice, unutar iste prostorije moći ćeš ostati na bloku networkinga gdje ćeš u opuštenoj atmosferi uz pizzu saznati sve detalje o mogućnostima zaposlenja ili prakse za koje možda nije bilo vremena pričati na radionici.

Po inspirativne talkove svrati u KSET

Stolice se neće grijati samo na FER-u, već i u KSET-u! Od 14 sati očekuju nas Montelektro, Maxtena i DOCK-ING u prvoj rundi talkova. Dok će nam Arno Ružička iz Montelektra otkriti kako izgleda jedan njegov radni dan, alumni FER-a, Petar Lovrić iz Maxtene, će zaroniti u sustave i algoritme vojno-borbenih antena te otkriti budućnost bežične komunikacije. Prvi blok će zaključiti Ivor Marković iz DOK-ING-a predstavljajući njihovu visoku tehnologiju koja spašava druge živote. Kako se možeš pridružiti njihovom timu, saznaj na opušutenoj atmosferi tijekom bloka networkingu uz fine zalogajčiće iz Rougemarina koji počinje u 15:30 sati.

U 16:30 sati na scenu KSET-a stupaju novi govornici poduzeća HOPS, KONČAR-GIM i KONČAR KET.  Ako te zanima kako funkcionira središnji živčani sustav elektroenergetskog sustava, pridruži se Renati Rubeši iz HOPS-a i upoznaj se s centrima vođenja elektroenergetskog sustava budućnosti. Gdje je nestala hidroenergija? Odgovor na ovo pitanje pružit će ti Vladimir Poljančić, bivši FER-ovac i glavni projektant unutar KONČAR-GIM-a za sinkrone hidrogeneratore. Inspirativne talkove zaključit će Antonio Josipović svojim svakodnevnim izazovima unutar radnog dana u Končar-KET-u gdje se bavi izgradnjom i revitalizacijama elektroenergetskih postrojenja.

Završi dan virtualnom vožnjom

Prvi dan Job Fair Meetupa zaključit ćemo panel raspravom u KSET-u s početkom u 18 sati na temu električnih automobila koja će preispitati hoće li oni biti naša nova svakodnevnica ili ostati kao teško dostižan luksuz. Različite perspektive odgovora izmijeniti će izv. prof. dr. sc. Hrvoje Pandžić s FER-a te predstavnici poduzeća Rimac Automobili. Za sva pitanja u vezi njihovih otvorenih pozicija moći ćeš razgovora s predstavnicima poduzeća na networkingu uz fine zalogajčiće iz Rougemarina od 19 sati!

Ne zaboravi se prijaviti za sudjelovanje na Job Fair Meetupu ispunjavanjem baze životopisa i rezervacijom svojeg mjesta na željenom talku, radionici ili panel raspravi!

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku  i  prati na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija