14. 10. 2020.

Začini svoj petak specijalitetom Job Fair Meetupa: Luka Abrus iz FIVEa i Volim ljuto umaci!

Što je hot talk? Tko na njemu sudjeluje? Što sudionike hot talka očekuje? Na sva ova važna pitanja sada nudimo i odgovore!

Što je hot talk?

Peti dan Job Fair Meetupa u KSET-u započinjemo u 13 sati s posebnim sadržajem! Hot talk je neformalni oblik intervjua u kojem se uz postavljanje pitanja iz formalne i neformalne sfere života sudionika konzumiraju ljuti umaci koje nam omogućio prijatelj projekta, Volim ljuto. Prije nego sudionik hot talka odgovori na pitanje, on konzumira jedan ljuti umak koji predstavlja razinu zanimljivosti tog pitanja. U isto vrijeme umak konzumira i voditelj intervjua, tako da se oboje nalaze u jednako ljutoj situaciji. Kako svako sljedeće pitanje raste po svojoj zanimljivosti tako raste i ljutina dobivenog umaka. Pitanja će biti onoliko koliko i različitih ljutih umaka. Iako će sudioniku biti na raspolaganju čaša mlijeka i vode, kao i mogućnost odustajanja, cilj je izdržati intervju do kraja i tako postati prvakom ljutog razgovora.

Tko sudjeluje na hot talku?

Hrabri sudionik ovogodišnjeg prvog hot talka jest Luka Abrus, partneri i suosnivač agencije FIVE. Luka je završio Fakultet elektrotehnike i računarstva, a prije poduzetničkih voda, radio je u nekoliko manjih startupa i Microsoftu. Uz to, napisao je i tri IT knjige iz biblioteke Sve tajne i Brzi vodič. U slobodno vrijeme osim pisanja, intenzivno sluša glazbu te svira razne instrumente. Osim toga ljubitelj je skijanja te često zna zaigrati košarku, a prati i plivanje i vaterpolo. Od hrane i pića voli slatke kolače i kisele mandarine, a ni gorki pelin mu nije stranac. No, najvažnija informacija je da ne voli apsolutno ništa ljuto.

Što se radi u FIVEu?

FIVE je agencija za digitalne proizvode osnovana prije 14 godina s uredima u New Yorku, Zagrebu, Osijeku i Rijeci. Svojim radom pomažu brendovima kao što su Rosetta Stone, Penguin Random House, Napster, Crestron i sl. u izgradnji njihove digitalne strategije mobilnih i web proizvoda. Njihove aplikacije, igre, chatbotove i IoT rješenja svakodnevno koristi više od 40 milijuna korisnika, a primarni fokus im je tržište SAD-a.

Na zaboravi se prijaviti!

Ne zaboravi se prijaviti za sudjelovanje na Job Fair Meetupu ispunjavanjem baze životopisa i rezervacijom svojeg mjesta na željenom talku, radionici ili panel raspravi!

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati našu blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku  i  prati na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija