O Meetupu

Što je Job Fair Meetup?

Job Fair Meetup na jednom mjestu okuplja vrhunska tehnološka poduzeća i uspješne studente s ciljem međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene znanja i iskustava te stjecanja novih vještina. Sudjeluj u zabavnim sadržajima: talkovima, radionicama i panel raspravama te se u opuštenoj atmosferi upoznaj s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj. Fakultet elektrotehnike i računarstva s Klubom studenata elektrotehnike na tjedan dana postaje mjestom okupljanja Job Fair Meetupa koji otvara vrata mnogim prilikama, a otvoren je za sve posjetitelje.

Lokacija

Unska 3, 10 000 Zagreb

KSET

FER

Što sve mogu posjetiti?

Prijavi se na zanimljive sadržaje koje će ti predstaviti poduzeća koja dolaze na Job Fair Meetup. Upoznaj se s poduzećima u kojima se želiš zaposliti ili izgraditi karijeru na talku, radionici ili panel raspravi, a dodatna im pitanja postavi na druženju koje slijedi nakon njihovog predstavljanja.

Talks

It’s time to Talk! Na Job Fair Meetupu imat ćeš priliku poslušati zanimljive talkove iz tri kategorije: Career Ladder, Dangerous Dip, (Dis)Continued Tech i saznati više o tebi zanimljivom poduzeću.

Career Ladder

Sigurno često zamišljaš svoje idealno radno mjesto i dnevne zadatke koje ćeš na toj poziciji raditi. No, pitaš li se i kojim putem ćeš doći do te pozicije? Svačiji karijerni put je jedinstven na svoj način i upravo zato svaki talk u ovoj kategoriji ponudit će ti koristan savjet kako na najbolji način možeš razviti svoju karijeru od samog početka!

Dangerous Dip

Primjerom iz prakse ili znanosti, predstavnici poduzeća objasnit će ti kako rješavaju novonastale probleme te na koji način se prilagođavaju izazovnim situacijama današnjice koje često zahtijevaju totalnu promjenu u načinu razmišljanja, proučavanje znanstvenih istraživanja, ali i promjenu tehnologija koje korsite. Saznaj njihove tajne sudjelujući na njihovom talku!

(Dis)Continued Tech

Zanima te koje tehnologije s tržišta današnja poduzeća koriste u svojem svakodnevnom radu? Kako se poduzeća prilagođavaju raznim zahtjevima klijenata i usprkos velikom riziku uspješno mijenjaju tehnologije koje koriste u skladu s trendovima? Ažurirajte svoja saznanja o novim tehnološke trendovima uz poduzeća koja ih postavljaju, ali i prate.

Radionice

Prijavi se na radionicu i stekni vještine potrebne za upravljanje modernim tehnologijama. Predstavnici poduzeća imat će priliku predstaviti svoje područje rada na praktičan i zanimljivim način, a ti ćeš u interakciji s njima saznati više o tehnologijama u kojima su najbolji. Spoj zabave i učenja postoji, a sada znaš i gdje.

Panel rasprave

Kakvo bi to okupljanje akademske i gospodarske zajednice bilo bez kvalitetne rasprave? Upravo zato na Job Fair Meetupu će se održati panel rasprave na kojima će se družiti stručnjaci, znanstvenici, predstavnici poduzeća i studenti koji će imati prilike raspravljati o četiri aktualne teme.

Hot Talk

Kako bi dodatno začinili ovo jedinstveno okupljanje, povezat ćemo partnere poduzeća i organizatore Job Fair Meetupa u ljutu situaciju. Ovaj oblik intervjua omogućit će ti upoznavanje s zanimljivim detaljima formalnih i neformalnih životnih strana naših sudionika koji će prije nego odgovore na postavljeno pitanje morati probati i odgovarajući ljuti umak. Što pitanja budu zanimljivija to će umaci biti ljući, zato se pripremi na smijeh, ali i suze!

Umrežavanje

Proširi svoju mrežu poznanstva! U neformalnoj atmosferi upoznaj se s predstavnicima poduzeća koja su ti zanimljiva i saznaj kakve ti mogućnosti zapošljavanja pružaju. Ispitaj ih koje su im sve pozicije trenutno otvorene te kako se možeš i prijaviti. Podijeli s njima i svoj QR kod kako bi ostali u kontaktu i nakon ugodnog umrežavanja koje ti donosimo  nakon svakog bloka predstavljanja poduzeća.

Kako se mogu uključiti?

CV kao ulaznica

Predaj svoj životopis u bazu životopisa Job Fair Meetupa putem naše aplikacije i osiguraj svoje mjesto na događaju. Osim što ti služi kao ulaznica, CV dolazi u ruke svih poduzeća sudionika Meetupa što ti povećava mogućnost poziva na intervju. Zato ga izbrusi na vrijeme uz naše savjete te zasjaji i offline i online!

QR kod kao posjetnica

Za ispunjeni predani životopis dobivaš jedinstveni QR kod na svoju adresu e-pošte. Tijekom Meetupa, svojim omiljenim poduzećima koje zainteresiraš kratkim pitchem možeš pokazati dobiveni QR kod kako bi te lakše pronašli među svim životopisima unutar baze. Povećaj si vidljivost i nabavi svoj QR kod na vrijeme!

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija