O Meetupu

Što je Job Fair Meetup?

Job Fair Meetup na jednom mjestu okuplja vrhunska tehnološka poduzeća i uspješne studente s ciljem međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene znanja i iskustava te stjecanja novih vještina. Sudjeluj u zabavnim sadržajima: talkovima, radionicama i panel raspravama te se u opuštenoj atmosferi upoznaj s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj. Fakultet elektrotehnike i računarstva s Klubom studenata elektrotehnike na tjedan dana postaje mjestom okupljanja Job Fair Meetupa koji otvara vrata mnogim prilikama, a otvoren je za sve posjetitelje.

Lokacija

Unska 3, 10 000 Zagreb

KSET

FER

Što sve mogu posjetiti?

Prijavi se na zanimljive sadržaje koje će ti predstaviti poduzeća koja dolaze na Job Fair Meetup. Upoznaj se s poduzećima u kojima se želiš zaposliti ili izgraditi karijeru na talku, radionici ili panel raspravi, a dodatna im pitanja postavi na druženju koje slijedi nakon njihovog predstavljanja.

Talks

It’s time to Talk! Na Job Fair Meetupu imat ćeš priliku poslušati zanimljive talkove iz tri kategorije: Into My Day, Deep Dive i New Tech On The Block i saznati više o tebi zanimljivom poduzeću.

Into My Day

Kako uopće izgleda jedan radni dan stručnjaka iz industrije koja te zanima? Kako se snaći na novom radnom mjestu? Uz to se sigurno pitaš i kako balansirati rad u dinamičnom timu i privatni život uz sve hobije koje trenutno imaš? Saznaj odgovore iz prve ruke uhodanih zaposlenika koji su se pripremili s tobom podijeliti svoje tajne!

Deep Dive

Koristeći jedan primjer iz prakse, predstavnici poduzeća objasnit će kako razvijaju metodologije kojima rješavaju nove probleme te kako se prilagođavaju svakoj novonastaloj situaciji koja zahtjeva da se u potpunosti promijeni način razmišljanja i korištenja tehnologije. Ako želiš saznati njihove načine, na tebi je samo da im se pridružiš na njihovom talku!

New Tech On The Block

Zanima te koliko je zahtjevno osmisliti moderan i inovativan proizvod na konkuretnom tržištu? Kako poduzeća usprkos velikom riziku profitiraju i kontinuirano osiguravaju rast i razvoj svojeg poduzeća uz efikasne i produktivne ideje. Osvježite svoja razmišljanja uz poduzeća koja postavljanju nove tehnološke trendove današnjice.

Radionice

Prijavi se na radionicu i stekni vještine potrebne za upravljanje modernim tehnologijama. Predstavnici poduzeća imat će priliku predstaviti svoje područje rada na praktičan i zanimljivim način, a ti ćeš u interakciji s njima saznati više o tehnologijama u kojima su najbolji. Spoj zabave i učenja postoji, a sada znaš i gdje.

Panel rasprave

Kakvo bi to okupljanje akademske i gospodarske zajednice bilo bez kvalitetne rasprave? Upravo zato na Job Fair Meetupu će se održati panel rasprave na kojima će se družiti stručnjaci, znanstvenici, predstavnici poduzeća i studenti koji će imati prilike raspravljati o četiri aktualne teme.

Networking

Proširi svoju mrežu poznanstva! U neformalnoj atmosferi upoznaj se s predstavnicima poduzeća koja su ti zanimljiva i saznaj kakve ti mogućnosti zapošljavanja pružaju. Ispitaj ih koje su im sve pozicije trenutno otvorene te kako se možeš i prijaviti. Podijeli s njima i svoj QR kod kako bi ostali u kontaktu i nakon ugodnog umrežavanja koje ti donosimo uz grickalice i osvježenje nakon svakog bloka predstavljanja poduzeća.

Kako se mogu uključiti?

CV kao ulaznica

Predaj svoj životopis u bazu životopisa Job Fair Meetupa putem naše aplikacije i osiguraj svoje mjesto na događaju. Osim što ti služi kao ulaznica, CV dolazi u ruke svih poduzeća sudionika Meetupa što ti povećava mogućnost poziva na intervju. Zato ga izbrusi na vrijeme uz naše savjete te zasjaji i offline i online!

QR kod kao posjetnica

Za ispunjeni predani životopis dobivaš jedinstveni QR kod na svoju adresu e-pošte. Tijekom Meetupa, svojim omiljenim poduzećima koje zainteresiraš kratkim pitchem možeš pokazati dobiveni QR kod kako bi te lakše pronašli među svim životopisima unutar baze. Povećaj si vidljivost i nabavi svoj QR kod na vrijeme!