panel

petak | 11:30 | KSET

Hot Talk: Tomislav Car

Sudionici

Hot Talk je neformalni intervju u kojem se uz postavljena pitanja istovremeno konzumiraju i različiti ljuti umaci. Ideja je da sugovornik prije odgovora na svako pitanje konzumira ljuti umak. U isto vrijeme umak konzumiraju i ovogodišnje voditeljice intervjua: Nikolina Relić (stručna suradnica u Centru karijera FER-a) i Ivona Martinović (studentica FER-a) kao glavne organizatorice drugog Job Fair Meetupa. Tako da su svi u istoj „ljutoj“ situaciji. Pitanja gradiraju po svojoj zanimljivosti, jednako kao što gradira i ljutina umaka. Što je pitanje zanimljivije, umak je ljući. Pitanja je onoliko koliko i različitih ljutih umaka. Sudionik na raspolaganju ima čašu mlijeka i čašu vode kao pomoć pri savladavanju ljutine umaka te u svakom trenutku može odustati. Cilj je da sudionik izdrži do kraja i postane novim prvakom ljutih razgovora.

o sudionicima

Infinum
Tomislav Car je suosnivač i CEO Infinuma, najveće hrvatske agencije za dizajn i development, koji je osnovao već tijekom studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s kolegom Matejem Špolerom. Pokrenuo je i tvrtku Productive, koja je nastala kao interni alat za praćenje svih potreba i vođenje agencije a potom je izdvojen u zasebnu tvrtku. Suvlasnik je CircuitMessa te Porsche Digital Croatia, u suradnji s Porsche Digitalom. Za sebe kaže da je njegov motiv u životu želja za stvaranjem nečeg novog, bez obzira radi li se o novom proizvodu ili pokretanju tvrtke. Veliki je obožavatelj motora, gitara i svog maltezera Erica.
Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija