panel

ponedjeljak | 13:30 | KSET

Tajne upravljanja projektima koje vode uspjehu

U današnje doba vrlo kompetitivne tehnološke industrije gdje svi teže uspjehu, veliku ulogu ima organizacija internih procesa i protokola poduzeća. Upravo zato upravljanje projektima postaje ključni skup vještina kojima se dostupni resursi mogu kvalitetno raspodijeliti. Zanimljiva je činjenica da se studenti tehnološkog usmjerenja rijetko susreću s tim znanjima zbog čega nam je cilj na ovoj panel raspravi publici demistrificirati procese upravljanja projektima, objasniti važnosti tih vještina i upoznati ih s drugim pojmovima poput upravljanja proizvodima i sl. Koja će ih zainteresirani za obrazovane na tom području i time učiniti konkurentnijima na tržištu rada.

o sudionicima

Fakultet elektrotehnike i računarstva
Prof. dr. sc. Željka Car redovita je profesorica na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) Sveučilišta u Zagrebu. Pokrenula je multidisciplinarna istraživanja u području razvoja ICT usluga za osobe sa složenim komunikacijskim potrebama. Voditeljica je znanstvenog Laboratorija za asistivne tehnologije i potpomognutu komunikaciju FER-a i koordinatorica suradnje Kompetencijske mreže ICT-AAC.
Bornfight
Mladen Geng je bivši Voditelj Projekata (trenutačni Operations Manager) u Bornfightu. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Počevši sa svojim brojnim fakultativnim aktivnostima, a kasnije i kroz vođenje projekata, skupio je razna iskustva u organiziranju i mentorstvu ljudi. Najviše ga motivira rješavanje problema i optimizacija procesa.
FIVE
Katarina Đozović je veliki zaljubljenik u matematiku. Po završetku studija na FER-u iskustvo je stjecala u različitim telekomunikacijskim, financijskim i IT kompanijama prvo na tehničkim pozicijama, potom i kroz ulogu Project managera. Njena glavna motivacija je rad na različitim projektima s timom, stvaranje pozitivne i motivirajuće atmosfere te zadovoljan klijent.
Microblink
Jasmina Begušić, diplomirana inženjerka informacijske i komunikacijske tehnologije, karijeru je započela kao full stack developer za enterprise rješenja. Ubrzo se prebacila u project management, počevši kao junior u Shoutemu, hrvatskom startupu. Nastavila je karijeru u jednoj od najuspješnijih hrvatskih mobile agencija, Five-u, gdje je radila uglavnom za američko tržište. Trenutno radi kao Head of strategic projects u Microblinku.
Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija