GlobalLogic

O poduzeću

GlobalLogic je međunarodni lider u području razvoja softvera, Digital Product Engineering and Services R&D, u okviru čega klijentima pomažemo u dizajniranju, kreiranju i izgradnji inovativnih proizvoda, platformi i savjetovanju vezano uz digitalna iskustva.GlobalLogic Hrvatska prvenstveno se bavi rješenjima iz automobilske industrije, high-tech kao i telekomunikacijama i medijima. Mi smo dio globalnih razvojnih timova koji rade za tvrtke iz cijelog svijeta. Naši stručnjaci razvijaju inovativna rješenja koja se naposljetku koriste u domeni sigurnosti, komunikacije i optimizacije algoritama.

Događaji poduzeća

Projektiranje i izrada elektroničkog sklopovlja u Hrvatskoj
Srijeda, 21. 10. 2020. 16:00 | KSET
Svima je poznato da Hrvatska definitivno nije svjetsko sjedište poluvodičke industrije, međutim brojni studenti i akademski djelatnici u prošlosti i sadašnjosti investirali su svoje vrijeme, trud i karijere u istraživanje i projektiranje elektroničkog sklopovlja, kao i za istraživanje novih koncepata u poluvodičkoj tehnologiji. Iako sama proizvodnja poluvodičkih komponenata nije fokus domaćeg tržišta, s kolegama iz industrije i akademske zajednice prodiskutirajte kakva je zapravo budućnost projektiranja sklopovlja i istraživanja novih tehnologija u spomenutoj tehnološkoj grani.
Primjena Grafana, Loki, InfluxDB i drugih alata u sistemskoj analizi za autoindustriju
Srijeda, 21. 10. 2020. 12:30 | KSET
Saznajte iz prve ruke o korištenju modernih alata za izradu sustava koji omogućuje kontinuiranu (CI/CD) potporu sistemske analize kompleksnih sustava u Adaptive AUTOSAR okruženju tijekom razvoja, ali i njegova daljnjeg životnog ciklusa. Sustav omogućuje prikaz parametara i performansi promatranog sustava, automatsku detekciju i kombinirani prikaz anomalija sustava, kombinirani prikaz log zapisa i mnoge druge mogućnosti. Sustav odlikuje dinamički prikaz podataka, s mogućnostima pozicioniranja na željene razine detalja, s brzim i korisnički efektnim prijelazima na različite prikaze podataka i dojava uočenih anomalija. Navedene karakteristike čine ovaj sustav veoma korisnim u razvoju, integraciji i brzoj detekciji problema kod kompleksnih sustava u autoindustiji, posebice kroz prizmu razvoja „automobila budućnosti“ na kojemu rade GlobalLogic-ovi inženjeri.