CROZ

talk

utorak | 15:30 | KSET

Što me je zadnjih 20 godina naučilo kako se posao radi (iliti "IT Survival Toolkit")

Ivan je već 20 godina dio velikog IT cirkusa u kojem se trendovi mijenjaju, metodologije reinventaju, a tehnologije dolaze i odlaze. Kako navigirati u okruženju u kojem baš nikad nisi naučio sve, kako napredovati tehnički, kako se razvijati osobno... i kako pritom ostati normalan? Dođite i poslušajte jedno real-life iskustvo, a usput i procijenite je li uspio u ovom zadnjem.

O predavaču

Ivan Krnić je direktor razvoja koji brine o aplikativnom razvoju i tehničkom presalesu u CROZ-u. Pada na startup ideje. Njegove tajne supermoći uključuju popravljanje daljinskih upravljača i sastavljanje IKEA ormara.

O poduzeću

CROZ je IT tvrtka koja već 15 godina razvija softver po mjeri za klijente iz cijelog svijeta. Što su zamršeniji tehnički izazovi, to su nam draži. Tri su razloga zašto smo izvrsni u razvoju softvera po mjeri klijenta, ali i u razvoju mladih nada IT svijeta: deluxe ekipa (s puno studenata u svojim redovima), gala tehnologije i šaroliki projekti. Projektno smo orijentirana firma tako da sa svakim novim projektom dolazi potpuno nova priča. Nova domena, novi korisnik, novi tech stack, nova okolina i izazovi, a s tobom ista, uhodana i vesela ekipa. Gdje ćeš bolje? :)