KING ICT

talk

četvrtak | 15:00 | KSET

Dan k'o dan

Kako je biti developer u KING ICT-u? Kako izgleda njihov dan, od jutarnje kave i daily Scrum-a, do projektiranja i isporuke nekih od najkompleksnijih sustava u RH? Kako svojim znanjem i timskim radom riješavaju i najkompleksnije tehničke izazove i isporučuju vrhunski softver, na obostrano zadovoljstvo, njih i njihovih korisnika? Odgovore na ova i brojna druga pitanja dobit ćeš iz prve ruke, od KING-ovog lead developera Alena!

O predavaču

Alen Adanić je programer u King ICT-u, a najviše se voli družiti s aplikacijama, dizajnom informatičkih sustava te njihovim kompleksnim integracijama (lakši dio posla). Tu i tamo druži se i s klijentima (teži dio posla).

O poduzeću

KING ICT je moderna IT trvtka koja posluje u Hrvatskoj i inozemstvu. U našim uredima svakodnevno radi preko 500 stručnjaka! Projekte vodimo prema Agile i Scrum metodologiji, koristimo poznate tehnologije i programske jezike poput Jave, .NET, te stalno eksperimentiramo s novima. Naši partneri su vodeće svjetske ICT tvrtke. Bogato iskustvo dugogodišnjih zaposlenika omogućuje nam kvalitetno mentorstvo novih mladih kolegica i kolega.