Medtronic

talk

srijeda | 15:30 | KSET

Life in the Fast Lane: The Story of Medical IT Engineers

Pridružite nam se i uronite s nama u tipični radni dan Medtronic inženjera koji između ostalog uključuje sudjelovanje u liječenju srčanih bolesti uz pomoć visokotehnoloških medicinskih uređaja, tehničku podršku na operacijama srca, troubleshooting kompleksnih slučajeva i uzbudljivu radnu atmosferu u najboljem timu. Ako ste ljubitelj dr. Housea i željeli biste proživjeti jednu epizodu iz serije, svakako se pridružite našem predavanju, nećete požaliti!

O predavaču

Božidar Ferek Petrić je biomedicinski inženjer s više od 40 godina iskustva u industriji koji je obranio 42 američka patenta vezana za medicinske tehnologije te je citiran preko 6200 puta u međunarodnim znanstvenim časopisima. Predavač je na poslijediplomskim studijima na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i FER-u.

O poduzeću

Medtronic je jedan od najvećih proizvođača medicinskih uređaja prisutan u više od 150 zemalja sa širokim rasponom terapija koje pomažu više od 75 milijuna ljudi kako bi vodili bolji i kvalitetniji život. Prije sedam desetljeća jedan od suosnivača Medtronica je izumio prvi automatski vanjski srčani pacemaker s baterijskim napajanjem, a danas se naš portfolio sastoji od širokog spektra uređaja za liječenje srčanih aritmija, inzulinskih pumpi, kranijalne i spine robotike, najsuvremenijih kirurških alata, sustava za monitoriranje pacijenata itd. Misija Medtronica je ublažiti bol, vratiti zdravlje i produžiti život. Ako dijelite ove vrijednosti i želite čuti više pridružite se našem predstavljanju!