minus5

talk

petak | 15:00 | KSET

New tech, old system?

The new shiny vs tried and true: kako i zašto stalno raditi na novim tehnologijama, a pritom ne ugroziti postojeći sustav. Iskustvo iz 15 godina primjene novih tehnologija u jednom od najvećih online sustava u Hrvatskoj i kako je u sustav došao (pa i otišao) .Net, SQL, RubyOnRails, AWS, Erlang, Go, Mikroservisi, Mongo, Docker, Cloud...

O predavaču

Jovica Popović je developer s više od dva desetljeća iskustva u izradi kompleksnih rješenja i zahtjevnih sustava. Trenutno radi kao voditelj razvoja u minus5, tvrtki koja stvara vodeću platformu za sport i sportsko klađenje.

O poduzeću

minus5 je tvrtka koja se bavi razvojem platforme za sportsko klađenje. Platformu razvijaju na nekoliko različitih kanala: desktop i mobilnom webu, Android i iOS aplikacijama te terminalima. Razvijajući sustav za SuperSport izgradili su najveći online biznis u Hrvatskoj kroz koji prođe čak pola milijuna listića dnevno. Temeljem 15 godina iskustva u industriji klađenje i ulaskom u strateško partnerstvo s najvećim gaming operaterom u Europi žele postati jedan od najvećih pružatelja platforme za klađenje u svijetu.