Nanobit

talk

utorak | 14:30 | KSET

My Day as a Game Developer

Nanobitova Senior Game Developerka, Lana Lisjak, koja u Nanobitu radi 5 godina, ispričat će priču o svom tipičnom radnom danu/tjednu, očekivanjima i konkretnim zadacima s kojima se susreće ovisno o akutalnim projektima. Studentima će ukratko opisati izgled cijelog produkcijskog procesa mobilnih igara, ali sa težištem i naglaskom na ulogu Senior Developera.

O predavaču

Lana Lisjak završila je studij na FER-u 2015. godine, a u Nanobitu se zaposlila istoga dana kada je obranila svoj diplomski rad! U svojoj karijeri brzo je uznapredovala je do pozicije Team Leada, trenutno vodi tim od 5 game developera i mentorira nove zaposlenike. Radila je na mnogim Nanobitovim hitovima kao što su Tabou, My Story i Hollywood Story. Slobodno vrijeme najčešće provodi igrajući Play Station i društvene igre. Cijeli život ju je zanimalo kako napraviti i plasirati igru - sada kada sudjeluje u stvaranju igara od samih početaka, rado će svoja znanja podijeliti sa studentima FER-a.

O poduzeću

Osnovala su nas dvojica ambicioznih programera 2008. godine, a danas brojimo više od 120 zaposlenika, stručnjaka u svojem području. Zapošljavamo game i server developere, ilustratore, dizajnere, game testere, analitičare podataka…tražimo različite profile, s različitim obrazovanjem i iskustvima, važno nam je da osoba voli svoj posao i da kroz zadatke pokaže što može! Cilj je zajednički – kreirati najzabavnije mobilne igre. Orijentirani smo na međunarodno tržište te 100 posto  prihoda proizlazi iz izvoza. Politika tvrtke je da cijenimo osobnu odgovornost, timski rad i work-life ravnotežu, a slogana firme, Put extra into ordinary, se pridržavamo i u radu i u korporativnoj kulturi.