Photomath

talk

utorak | 13:00 | KSET

Karijerni razvoj u Photomathu - Od studenta do iOS koordinatora

Ovim talkom, Domagoj će vam opisati svoj karijerni razvoj; od studentskih dana pa sve do pozicije iOS koordinatora. Pričat će o svom interesu za programiranje, traženju prvog studentskog posla te načinu na koji je usavršavao svoje developerske vještine. Otkriti će što mu je sve pomoglo da danas bude uspješan iOS koordinator te pričati o mobilnim tehnologijama, praksama i izazovima u Photomathu.

O predavaču

Domagoj Boroš nakon završetka Prirodoslovno-matematičke gimnazije u Zabok upisao je Fakultet elektrotehnike i računarstva. Kao student, svoje radno iskustvo počeo je stjecati u Microblinku nakon čega se usmjerava na iOS development Photomath aplikacije. Svojim proaktivnim pristupom radu Domagoj je značajno pridonio razvoju Photomath aplikacije te danas radi kao iOS koordinator.

O poduzeću

Photomath je EdTech kompanija, kreator istoimene mobilne aplikacije koja pruža kvalitetnu i pravovremenu podršku u učenju matematike; bilo kome i bilo gdje u svijetu. Photomath aplikacija preuzeta je više od 150 milijuna puta i kontinuirano se nalazi među top 3 najpopularnije edukacijske aplikacije. Zahvaljujući interno razvijenoj OCR tehnologiji i Math Engine-u, u realnom vremenu skenira, točno rješava i korak po korak objašnjava bilo koji matematički postupak. Sadrži funkcionalnosti poput grafova, animiranih tutoriala te rješenja zadataka riječima. U svojim uredima u Zagrebu i SAD-u, Photomath okuplja stručnjake iz različitih područja koji su zaslužni za vrhunsku kvalitetu Photomath aplikacije.