SofaScore

talk

četvrtak | 13:00 | KSET

Redefiniranje praćenja sporta

U visoko kompetitivnom sportskom svijetu, SofaScore se već godinama ističe kao globalni lider i pokretač novih trendova. Svaki dan nalazimo nove načine kako optimalnije obrađivati te jasnije prikazivati magiju koja je skrivena u gomilama sirovih podataka kako bismo zadovoljili neutaživu glad sportskih fanatika diljem svijeta. Naučite nešto o korištenju Zeplina, ViewModela, Coroutinea i mnogih drugih tehnologija te otkrijte što je sve moguće postići kada se spoje vlastita strast i moderne tehnologije.

O predavaču

Toni Bakarčić: "Nakon završenog MIOC-a sam znanje brusio na FER-u gdje sam diplomirao 2019. Od 2018. sam Android developer u SofaScoreu gdje svoju ljubav za sportom pretvaram u feature-e o kojima sam nekoć samo maštao. Osim u uredu, možete me pronaći i na sportskih terenima, stadionima te na pub kvizovima."

O poduzeću

SofaScore želi biti Wikipedija svakom ljubitelju sportskih natjecanja i sportske statistike. Radi se o besplatnoj hrvatskoj aplikaciji, dostupnoj na webu ili putem Google Playa i Apple Storea. Obuhvaća čak 22 sporta – od utakmica finala Svjetskog prvenstva u nogometu, do bejzbolske lige za koju se gotovo i ne zna da postoji, i to sve na preko 30 svjetskih jezika. Za to je zaslužno preko 80 članova SofaScore tima. Zajedno marljivo i entuzijastično rade na tome da iskustvo preko 20 milijuna korisnika bude izvanredno, ali i da aplikacija ostane najkvalitetniji live score proizvod na tržištu.