Undabot

talk

petak | 12:30 | KSET

Getting (back) into development

Kako se ponovno uključiti u development nakon duže ili kraće pauze? Može li se to uopće? Što je sa svim novim tehnologijama i praksama? Za odgovore na ta vječna pitanja dođite poslušati iskustva iz prve ruke.

O predavaču

Dejan Tošić je Tech Lead u Undabotu, gdje je prošao kroz niz različitih development i lead pozicija pa tako ima iskustva s razvojem custom mobile rješenja, estimacijama, planiranjem, vođenjem timova i projekata pa sve do R&D-a i poslovne analize. Kao bivši FER-ovac, često se uključuje u studentska događanja kao govornik ili mentor.

O poduzeću

Undabot je tvrtka za dizajn i razvoj custom mobilnih i web aplikacija. Fokus je na razvoju vrhunskih rješenja kroz usku suradnju i otvoren timski rad s klijentima kao što su A1 Telekom Austria Group, FOREO, Styria Group, Wiener osiguranje, CARNET i mnogi drugi. Krajnji cilj je pomoći kompanijama da unaprijede svoje poslovanje na mobilnim i web platformama, a istovremeno omogućiti korisnicima da uživaju u svojim digitalnim trenucima. Ljudi i njihovi talenti najvažnija su vrijednost tvrtke, a sve ostalo može biti isprogramirano pa tako, kroz različite programe, Undabot sudjeluje u dijeljenju znanja i pomaganju razvijanja mladih talenata.