DataBox

talk

četvrtak | 14:30 | KSET

Data Box - sneak peek u svijet podatkovnog centra

Kroz svoje izlaganje, pokazat ćemo vam kako smo uspjeli izgraditi siguran, pouzdan i tehnološki napredan Data Centar za sve tipove poslovnih korisnika. Objasnit ćemo studentima što stoji iza održavanja i razvoja vlastite infrastrukture s naglaskom na Cloud infrastrukturu, podatkovni centar te optičku mrežu i pristup Internetu dediciranih brzina. Otkit ćete zašto naše usluge svakodnevno koriste Tele2, Polleo Adria, Sancta Domenica, Tokić kao i 60+ malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj.

O predavaču

Filip Olujić, voditelj prodaje tvrtke DataBox, ima više od 6 godina radnog iskustva su ICT sektoru. U tvrtki Databox je od samog početka te je uključen u sve segmente poslovanja tvrtke kao i kreiranje portfelja proizvoda i usluga tvrtke s kojima izlaze na tržište. Posebno ga zanima razvoj usluga podatkovnog centra i računarstva u oblaku, što ga čini idealnim za predstavljanje ove teme studentima.

O poduzeću

DataBox je telekom operator za poslovne korisnike, odnosno pružatelj usluga pristupa Internetu i fiksne telefonije te jedan od vodećih pružatelja usluga podatkovnog centra i računarstva u oblaku (eng. Cloud).