Konzum

talk

utorak | 10:00 | KSET

Projekt koji život znači - implementacija nagodbe Konzum -> Konzum plus

Projekt koji za kompaniju život znači iz više razloga, a najvažniji je vrijeme za provedbu (20-ak sati) sa potencijalno velikim posljedicama i rizikom štete u milijardama kuna. Kako smo ga planirali, kako smo se organizirali, s kakvim izazovima smo se susreli, tko je i zašto spavao na podu itd. Saznaj više detalja pridruživanjem na talku :)

O predavaču

Ines Barbir Konzumova je direktorica Poslovnih aplikacija i vodi odličnu ekipu IT stručnjaka. Inženjer je računarstva. U slobodno vrijeme voli treniranje, planinarenje, opuštanje uz druženja i serije. Dio slobodnog vremena odlazi i na aktivnosti oko novog Konzumovog planinarskog društva čija je dopredsjednica.

O poduzeću

Konzum je najveća retail kompanija u Hrvatskoj koju karakteriziraju vrlo kompleksni poslovni procesi. U izrazito dinamičnoj i brzoj industriji potrebne su i brze reakcije i prilagodbe promjenama tržišta što je uvijek izazov i za naš IT tim. U ovoj godini imamo veliki fokus na digitalizaciju poslovanja, a posebno na e-commerce.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija