A1 Hrvatska

talk

četvrtak | 12:30 | KSET

Poštovani, molim Vas hitno odgovorite na moj mail!

Koliko često nam se dogodi Inbox(897)? Zar ne bi bilo sjajno kada bi za nas netko drugi čitao mailove? Razvili smo rješenje, zasnovano na primjeni strojnog učenja u obradi prirodnog jezika, koje klasificira mailove pristigle u A1 podršku. Tijekom talka objasnit ćemo cijeli proces razvoja rješenja od prikupljanja zahtjeva korisnika do implementacije konačnog rješenja.

O predavaču

Borna Bejuk diplomirao je na FER-u 2019. godine na temu iz područja primjene strojnog učenja u obradi prirodnog jezika. Većinu vremena bavi se istraživanjem i razvojem novih modela strojnog učenja za obradu raznih tekstualnih podataka unutar telekom industrije.

O poduzeću

Na hrvatskom tržištu smo 1998. počeli kao start-up Vipnet d.o.o., a 2018. promijenili ime u A1 Hrvatska. Trenutno surađujemo s preko 400 studenata kroz studentske prakse, poslove, projekte i diplomske radove, a za 28% naših zaposlenika, A1 je prvo radno mjesto. Započni i ti svoju karijeru s nama!

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija