AVL-AST

talk

utorak | 12:00 | KSET

Big Data: Time Series Processing with Kafka and ClickHouse

Kako skalabilno pristupiti obradi i analizi sve većeg broja senzorskih podataka u automobilskoj industriji? AVL već 2 godine aktivno radi na razvoju treće generacije Fleet Analytics Service platforme koja obuhvaća proces prikupljanja podataka unutar vozila, validacije, analize te interaktivnog uvida u telemetrijske podatke. Saznaj više o ovoj platformi na radionici!

O predavaču

Zvonimir Lončarić je diplomirao Informacijske i komunikacijske tehnologije na FER-u 2019. nakon čega stručni razvoj nastavlja kao zaposlenik AVL-a, dok je Jure Mijić ljubitelj umjetne inteligencije i data mininga te razvoja skalabilnih i automatiziranih sustava za obradu i analitiku telemetrijskih podataka s flote vozila.

O poduzeću

AVL-AST članica je AVL grupe, poduzeća za razvoj pogonskih sustava motora s unutarnjim izgaranjem te mjerne i istraživačke opreme za motore.Spajamo programiranje, optimizaciju rada automobila, diskretnu matematiku i genetske algoritme te činimo zajednicu u kojoj je svakodnevni rad raznoliki i zanimljiv(elektrotehnika, strojarstvo, računalna znanost,matematika..)

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija