SofaScore

talk

petak | 10:00 | KSET

Skaliranje od 0 do 20 milijuna

Kako su naša infrastruktura i prakse evoluirali kroz vrijeme kako bi podržali rastući broj korisnika - iz data centra u cloud i nazad. Pričamo o tome što smo sve susreli na putu do 20 milijuna korisnika i kako smo to riješili.

O predavaču

Josip Stuhli se web tehnologijama počeo baviti u srednjoj školi, a kao student je krenuo raditi u firmi koja je kasnije postala poznata po svom proizvodu za sportske rezultate i sportsku statistiku, koju koriste desetci milijuna ljudi diljem svijeta. Trenutno je na poziciji tehničkog direktora u SofaScore-u.

O poduzeću

SofaScore želi biti Wikipedija svakom ljubitelju sportskih natjecanja i sportske statistike. Radi se o besplatnoj hrvatskoj aplikaciji, dostupnoj na webu ili putem Google Playa i Apple Storea. Obuhvaća čak 22 sporta – od utakmica finala Svjetskog prvenstva u nogometu, do bejzbolske lige za koju se gotovo i ne zna da postoji, i to sve na preko 30 svjetskih jezika. Za to je zaslužno preko 110 članova SofaScore tima. Zajedno marljivo i entuzijastično rade na tome da iskustvo preko 20 milijuna korisnika bude izvanredno, ali i da aplikacija ostane najkvalitetniji live score proizvod na tržištu.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija