Byte Lab Grupa

talk

petak | 09:00 | KSET

IoT implementation challenges and the future of IoT connectivity

Što je IoT vjerojatno i vrapci na grani danas znaju, a ono što ćemo vam kroz ovaj talk pokušati približiti su problemi i izazovi u razvoju IoT uređaja koju su naša svakodnevica. Otkrit ćemo vam kako usklađujemo realnost sa zahtjevima klijenata, poput razvoja uređaja 0x0x0 mm, mase 0 grama, s integriranim antenama, proizvodne cijene od maksimalno 0€.

O predavaču

Matija Puškar koji je na FER-u završio smjera računarstvo, modul elektroničko i računalno inženjerstvo kao magistar inženjer elektrotehnike i računalnog inženjerstva. Danas je direktor Byte Laba. Dobitnik je više priznanja i odličja u području inovacija, između ostalih i Vidi e-novation za fizičke osobe te Posebne Rektorove nagrade.

O poduzeću

Byte Lab (Zagreb) tvrtka je za razvoj proizvoda koja pomaže drugim tvrtkama da istražuju nove ideje i razvijaju vrhunske proizvode. Od najskupljeg pametnog sata na svijetu do pametnog tekstilnog oblačenja, prednjačimo u tehnologiji i onome što je moguće s ugrađenim sustavima danas.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija