CROZ

talk

ponedjeljak | 08:00 | KSET

Jeste li i ove godine kupili novu lopatu?

Nije sve u zadnjoj verziji Reacta ili tehnologijama po zadnjem kriku mode. Puno je više u ljudima s kojima radiš, problemu kojeg rješavaš, mentorima, učenju. Alati su samo lopate: svake godine dođe bolja, ali i stara može uspješno odraditi posao. Ključne su vrijednosti: nekad bolje kuće rade dobri zidari sa starom mješalicom za beton nego ove novogradnje okolo.

O predavaču

Ivan Krnić je direktor razvoja u CROZ-u. Brine o aplikativnom razvoju i tehničkom presalesu. Nije izmislio ni struju ni penicilin pa se nada promijeniti svijet kao agilni coach pomažući organizacijama da rade pametnije. Surfa (po moru) i trči (po nasipu). Njegove tajne supermoći uključuju popravljanje daljinskih upravljača i sastavljanje IKEA ormara.

O poduzeću

CROZ je IT tvrtka koja već 15 godina razvija softver po mjeri za klijente iz cijelog svijeta. Što su zamršeniji tehnički izazovi, to su nam draži. Tri su razloga zašto smo izvrsni u razvoju softvera, ali i mladih nada IT svijeta: deluxe ekipa (s puno studenata u svojim redovima), gala tehnologije i šaroliki projekti. Gdje ćeš bolje? :)

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija