Ekobit

talk

četvrtak | 13:00 | KSET

Faks ili posao – i zašto oboje

Saznajte zašto je zaista genijalno raditi tijekom studija, ali i kako u Ekobitu formalno obrazovanje pomaže savladati projektne izazove, uz pokoji usputni savjet za uspješnije nalaženje studentskog posla, kao i balansiranje, sigurno već pretrpanog, rasporeda. Pridružite nam se na talku jer se svako ulaganje u sebe višestruko isplati!

O predavaču

Tihana Kovče nakon godine dana „studentskog staža“, ostaje u Ekobitu na poziciji software developera. Do danas je radila u nekoliko in-house i internacionalnih timova u C# i C++ na većem projektu automatizacije poslovnih zgrada. Odnedavno se zabavlja na projektu anonimizacije podataka. Voli izazovno debuggiranje, a ne voli code smells.

O poduzeću

Ekobit je vrhunska, prvenstveno izvozna tvrtka za proizvodnju softvera i DevOps. Poznati smo i po organizaciji DevArene, NAJtehnološke developerske konferencije te inovativnim proizvodima za globalno tržište poput www.BizDataX.com. Mogućnosti stalnog usavršavanja znanja i vještina kod nas ne nedostaje.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija