GlobalLogic

talk

petak | 09:30 | KSET

DX - Strategija / Tehnologija / Organizacija

Na ovom talku ćemo se dotaknuti pojma digitalne transformacije i njenih ključnih čimbenika, tehnološke inovacije u vidu uvođenja mikroservisno orjentirane arhitekture na mjesto monolitne arhitekture te prednosti i mane obje arhitekture. Sa tehničke strane ćemo se dotaknuti alata i tehnologija nezaobilaznih u mikroservisoj arhitekturi.

O predavaču

Pavao Varela Petrač je računalni inženjer koji radi u collocated i distribuiranim timovima te uspješno isporučuje informacijska rješenja. Goran Bogovac je računalni inženjer koji od početka karijere se bavi razvojem u cloudu, a domensko znanje mu je u Hospitality industriji gdje je implementirao CRM rješenja za najveće hrvatske tvrtke u turističkom sektoru.

O poduzeću

GlobalLogic je vodeći pružatelj usluga razvoja softverskih proizvoda,s više od 18000 zaposlenika globalno u 15 zemalja.U GL-u Zagreb prepozanti smo zasad većinski po klijentima u automobilskoj i telekom domeni,ali se i intenzivno širimo prema drugim industijama i tehnologijama (mobile, cloud, IoT itd.).

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija