HELB

talk

četvrtak | 09:00 | KSET

U hladovini transformatora

Saznaj karijerni put Filipa koji se počeo baviti s razvojem sustava za praćenje rezultata stolnog nogometa na Arduino platformi, pa se prebacio na proučavanje numeričkih releja, PLC-a i zatim izašao na teren s ispitivanjem prekidača na bioenerganama, a što danas radi? Ako te zanima „hard core“ posao u energetici u distribuciji električne energije, pridruži mu se na talku!

O predavaču

Filip Pavlović završio je diplomski studij na FER-u, smjer elektroenergetika. Svoj karijerni put započeo je početkom 2018. godine u HELB-u d.o.o. kao student u odjelu razvoja, nakon diplome zaposlio se u tom odjelu na radnom mjestu inženjera razvoja, a od početka 2020. godine radi u odjelu ispitivanja na radnom mjestu ispitivač/inženjer relejne zaštite.

O poduzeću

HELB je inženjering tvrtka koja u području elektroenergetike nudi cjelovita rješenja, projektira, gradi i upravlja energetskom infrastrukturom. Teži postati prvi izbor u integraciji naprednih elektroenergetskih sustava kroz implementaciju novih tehnologija i znanja, na lokalnom i globalnom tržištu.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija