INFIGO IS

talk

srijeda | 13:00 | KSET

Hacking the (un)hackable

INFIGO IS kroz stotine penetracijskih testova koje obavi godišnje susreće s poznatim, manje poznatim, a neki put i totalno bizarnim tehnologijama. Zanima vas što čini dobrog stručnjaka za provjeru sigurnosti? Zanima vas kako hakiramo? Zanima vas kako je neki put stvarni svijet luđi od holivudske verzije? U tom slučaju vidimo se na našem talku!

O predavaču

Bojan Ždrnja, CTO i Voditelj Odjela za sigurnosne provjere u INFIGO IS. Haker od malih nogu, školovani FER-ovac, vlasnik nebrojenih SANS-ovih certifikata, pisac brojnih SANS ISC-ovih blogova i SANS certificirani instruktor. Bojan ima više od dvadeset godina iskustva u području informacijske sigurnosti i testirao je na stotine sustava i aplikacija.

O poduzeću

Hrvatska tvrtka INFIGO IS vodeća je na području informacijske sigurnosti. Čine ju stručnjaci specijalizirani za pružanje provjera sigurnosti, konzultantskih usluga, razvoj proizvoda iz područja informacijske sigurnosti i rad s velikim količinama podataka za klijente CEE regije i Bliskog istoka.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija