Infinum

talk

petak | 13:30 | KSET

Od studenta FER-a do Android Team Leada u Infinumu

Na talku možete saznati kako je izgledao Branimirov put od studenta koji je preko Infinum Academyja, učeći ljeti o razvoju Android aplikacija, došao do Team Leada i s kojim se sve izazovima susreo. Dotaknut ćemo se i nedavnih izazova uzrokovanih pandemijom, od toga kako su se naši timovi efikasno prilagodili radu od kuće do savjeta za traženje prvog posla u kriznom razdoblju.

O predavaču

Branimir Akmadža je svoj prvi susret s Infinumom imao još dok je bio student na FER-u. 2017. godine bio je polaznik Infinum Academyja, a nakon toga se zaposlio u Infinumu, u kojem trenutno radi na poziciji Android Team Leada. Slobodno vrijeme najradije provodi baveći se sportom za koji kaže da je tajni sastojak poslovnog i osobnog napretka.

O poduzeću

U Infinumu se bavimo dizajnom i razvojem digitalnih rješenja već 16 godina. Poslujemo iz Hrvatske, Slovenije i SAD-a, ali razvijamo rješenja za globalno tržište. Trenutno nas je više od 280: mobile i web developeri, dizajneri, projektni voditelji i drugi stručnjaci. Imamo čak i par četveronožnih ljubimaca.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija