Končar KET

talk

četvrtak | 08:00 | KSET

Kako uvoditi softverske inovacije u „zatvorenoj“ industriji?

Saznaj kakav programerski put možeš imati u Končar – KET-u uz dovoljno motivacije i inovativnih ideja i prepoznaj glavne prednosti i izazove uvođenja tehnologija poput računalne grafike, miješane stvarnosti ili umjetne inteligencije u softver energetskog sektora. Govorimo o jezicima Python, Javascript, .NET i C programskim jezicima itd.

O predavaču

Miro Antonijević 2013. zaposlio se u KONČAR – Inženjeringu za energetiku i transport kao softverski inženjer, gdje je danas zadužen za razvoj SCADA softverskih rješenja. Od 2017. godine vodi organizacijsku jedinicu za aplikacije u realnom vremenu. Sudjelovao je u FP7 projektu „Open System for Energy Services“, čiji je cilj bio stvaranje Smart Grid rješenja. Zlatan Sičanica nakon diplome 2017. na FER-u zaposlen je u Končar KET-u kao softverski inženjer gdje se do danas bavi razvojem SCADA/IoT softvera. Primarne tehnologije s kojima radi su Python i JavaScript, s fokusom na backend i aplikacijsku logiku. U svoju domenu uvodi inovacije bazirane na umjetnoj inteligenciji, što mu je ujedno i područje doktorata. Aktivno sudjeluje u organizaciji stručnih praksi I mentoriranju.

O poduzeću

KONČAR KET je nositelj inženjering djelatnosti u sustavu KONČAR Elektroindustrija. Osnovna djelatnost mu je izgradnja složenih objekata i postrojenja u energetici, transportu i industriji po načelu "ključ u ruke" s naglaskom na inženjeringu elektroenergetske opreme iz proizvodnog programa KONČARA.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija