Medtronic

talk

petak | 08:00 | KSET

Life in the Fast Lane: The Story of Medical IT Engineers

Pridružite nam se i uronite s nama u tipični radni dan Medtronic inženjera koji između ostalog uključuje sudjelovanje u liječenju srčanih bolesti uz pomoć visokotehnoloških medicinskih uređaja, tehničku podršku na operacijama srca, troubleshooting kompleksnih slučajeva i uzbudljivu radnu atmosferu u najboljem timu.

O predavaču

Božidar Ferek Petrić je biomedicinski inženjer s više od 40 godina iskustva u industriji koji je obranio 42 američka patenta vezana za medicinske tehnologije te je citiran preko 6200 puta u međunarodnim znanstvenim časopisima. Predavač je na poslijediplomskim studijima na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i FER-u.

O poduzeću

Medtronic je jedan od najvećih proizvođača medicinskih uređaja prisutan u više od 150 zemalja sa širokim rasponom terapija koje pomažu više od 75 milijuna ljudi kako bi vodili bolji i kvalitetniji život.Misija Medtronica je ublažiti bol, vratiti zdravlje i produžiti život. Ako dijelite ove vrijednosti i želite čuti više pridružite se našem predstavljanju!

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija