minus5

talk

ponedjeljak | 09:00 | KSET

Kako postati CTO s prosječnim sposobnostima - ključ uspjeha za budućeg CTO-a

Želite li raditi kao CTO? Niste sigurni u svoje mogućnosti? Zašto sve uloge u IT industriji izgledaju komplicirano? Kako sam dogurao do CTO uloge i što sam radio da bi to postigao. CTO uloga mi nikad nje bila cilj ili posebna želja, no možda su neke druge stvari utjecale na dodjelu uloge. Saznajte koje!

O predavaču

Goran Ljubojević programirati je počeo učiti davne 1984 na ZX Spectrumu i Orlu. Ozbiljnije je proširio programerske vidike u srednjoj školi učeći Pascal koji je zamijenio Assemblerom. Nastavio je programirati u MS tehnologijama, a zadnjih godina više koristi open source tehnologije. U minus5 radi još od 2013. godine, gdje je danas dio CTO boarda.

O poduzeću

minus5 usredotočen je na primjenu digitalnih tehnologija u sportu i klađenju. Vrhunska tehnologija i visoke performanse razlikuju naše proizvode i daju konkurentnu prednost našim partnerima. Ovaj pristup pridobio nam je povjerenje stotina tisuća igrača u SuperSport.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija