mStart

talk

utorak | 09:00 | KSET

Surfing on a wind of change

Ako želite saznati kako je tijekom karijere mijenjati područja rada, preuzimati odgovornosti za kompleksne projekte pridružite se Hrvoju na talku i otkrijte kako on uspješno surfa na valu promjena već 20+ godina.

O predavaču

Hrvoje Ljubičić je pravi FER-ovac koji je svoju karijeru započeo kao programer. Ubrzo je otkrio da posjeduje People soft vještine te se počeo razvijati u menadžerskom smjeru. Kako bi proširio svoje znanje završio je dodatno MBA. Tijekom svoje karijere promijenio je više različitih tehnologija i područja rada te se sada nalazi na još jednoj karijernoj prekretnici.

O poduzeću

mStart pruža usluge razvoja, implementacije, integracije i podrške poslovnih informacijskih sustava i rješenja. Naš tim čini više od 340 tehnoloških stručnjaka sa znanjem u implementaciji i podršci vodećih svjetskih tehnoloških rješenja za poslovne sustave, temeljeno na suradnji s nekim od najvećih kompanija u regiji.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija