OptimoRoute

talk

srijeda | 12:00 | KSET

Eksponencijalni rast za eksponencijalno težak problem

Za vrijeme COVID-a i zatvaranja svi smo se navikli na to da je jako korisno kad netko do naših vrata može doći nešto dostaviti ili popraviti. Napraviti optimalne rasporede ruta i rada je NP-težak problem i jedan od najstarijih i još uvijek neriješenih problema u računarstvu. Kako postići 99.9% dostupnost, a da nitko u OptimoRouteu ne dežura, nego svi mirno spavaju?

O predavaču

Frane Šarić je CTO OptimoRoutea. U Silicijsku dolinu prvi put odlazi u tim za strojno prevođenje u Googleu. Na FER-u je proveo 6 godina u TakeLabu na ZEMRIS-u. Od 2015. u potpunosti se posvećuje OptimoRouteu gdje rješava sve startup probleme, od fundamentalnih algoritama u C++-u do frontenda u Reactu.

O poduzeću

OptimoRoute je cloud sustav za optimizaciju ruta i organizaciju rasporeda mobilne radne snage kojeg koriste stotine tvrtki diljem svijeta. Naš hrvatsko-američki startup financiran od prestižnih fondova iz Silicijske Doline napada neke od najtežih i najstarijih problema iz računalne znanosti.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija