FIVE

talk

ponedjeljak | 11:30 | KSET

From zero to hero

U talku ćemo opisati put koji smo prošli na primjeru projekta na kojem smo u početku suradnje morali ići toliko daleko da smo dokumentaciju rekonstruirali na temelju osluškivanja paketa koje je slao stari sustav. Iako navedeni pristup zvuči kao recept za katastrofu, kranji rezultat su višestruko nagrađivani produkti i veliko zadovoljstvo klijenta.

O predavaču

Leon Hrnjak se na trećoj godini FER-a zaposlio u agenciji FIVE na poziciji Android developera, u kojoj i trenutno radi. Tijekom četverogodišnjeg radnog iskustva, radio je na brojnim projektima putem kojih se susreo s raznim izazovima, a trenutno je u ulozi voditelja projekta. U slobodno vrijeme, aktivno se bavim letenjem, jedrilicama i avionima.

O poduzeću

FIVE je agencija koja se bavi dizajnom i razvojem mobilnih i web proizvoda. Imamo preko 250 zaposlenika u uredima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci i New Yorku. Pomažemo klijentima poput Rosette Stone, Napstera i Marriott Internationala u definiranju i izvršavanju njihove mobilne strategije i proizvoda, a 100% svojih prihoda ostvarujemo na tržištu SAD-a.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija