Photomath

talk

petak | 14:00 | KSET

Kakve veze imaju web tehnologije i razvoj video igara sa razvojem mobilne aplikacije Photomath?

Kroz ovo predavanje možete saznati kako programiranje u Photomathu sve više nalikuje razvoju video igara te kako nam u tome pomažu najnovije web tehnologije. Pokazat ćemo i kako razvijamo vlastiti web-based IDE za blokovsko programiranje te kako nam algoritmi i strukture podataka pomažu u razvoju backenda i frontenda.

O predavaču

Ivan Vujević pridružio se Photomath timu još kao student prije 5 godina. Trenutno radi na poziciji Senior software engineera i odgovoran je za razvoj internog sustava koji omogućava dodavanje animiranog sadržaja. Radi u timu koji se bavi razvojem core tehnologija u Photomathu te u svojem radu spajaju naizgled nespojive stvari, C++ i web.

O poduzeću

Photomath je brzorastuća EdTech tvrtka koja zapošljava preko 100 zaposlenika i preko 150 studenata te ima urede u Zagrebu i Silicijskoj dolini. Od 2014. godine, njihova aplikacija je preuzeta preko 220 milijuna globalno, a aktivno ju koristi desetine milijuna korisnika u svijetu svaki mjesec, čime je Photomath postao najpopularnija mobilna aplikacija iz Hrvatske i jedna od najpopularnijih obrazovnih aplikacija svih vremena. Misija Photomatha je demokratizirati edukaciju korištenjem umjetne inteligencije i softverski generiranog edukacijskog sadržaja.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija