Poslovna inteligencija

talk

utorak | 09:30 | KSET

When modern analytics met traditional data

Poslovna Inteligencija spaja moderne tehnološke trendove data sciencea i napredne analitike s postojećim analitičkim sustavima. U talku prikazat ćemo nekoliko primjera kako smo uspješno nadogradili postojeće sustave kod klijenata, temeljene na bazama i skladištima podataka s naprednim pristupom analitici i pokazali da se tradicionalno i moderno mogu uspješno spojiti.

O predavaču

Tomislav Hlupić je senior consultant, a s bazama podataka susreo se prije 20 godina, što se konačno pokazalo i sudbonosnim za budući karijerni odabir. Paralelno s konzultantskom karijerom završava doktorski studij na FER-u i radi kao predavač na Visokom učilištu Algebra. Inače sudjeluje kao predavač na domaćim i stranim tehnološkim konferencijama.

O poduzeću

Poslovna inteligencija vodeća je tvrtka za implementaciju analitičkih sustava za poslovno odlučivanje i Big Data rješenja u regiji, a klijenti su nam velike korporacije (banke, telekomi i sl.) koja posluju po cijelom svijetu. Naš tim čini više od 100 visokokvalificiranih stručnjaka.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija