RealNetworks

talk

ponedjeljak | 12:30 | KSET

Building great products with AI

U ovom talku donosimo pregled strojnog učenja i aplikacija temeljenih na umjetnoj inteligenciji s kojima radimo u RealNetworksu. Pokazujemo koje probleme treba riješiti da bi se stvorio praktički uporabljiv AI sustav te kako su podaci jedan od najvažnijih resursa u računalnom vidu i NLP-u uz demonstriranje pravog značenje velikih podataka prilikom gradnje proizvoda svjetske klase.

O predavaču

Igor Mijić je znanstvenik podataka za projekt KONTXT tvrtke RealNetworks gdje radi na AI rješenjima za SMS neželjenu poštu. Njihova profesionalna zanimanja uključuju obradu govora, NLP, duboko učenje i afektivno računanje. Pavle Prentašić je trenutno vodeći znanstvenik za podatke na SAFR-u, platformi za prepoznavanje lica koju je razvio Realnetworks.

O poduzeću

Nadovezujući se na naslijeđe digitalne medijske stručnosti i inovacija, RealNetworks stvorio je novu generaciju proizvoda koji koriste najkvalitetniji AI i strojno učenje kako bi poboljšali i osigurali naš svakodnevni život. Naši proizvodi uključuju SAFR, vodeću svjetsku platformu za prepoznavanje lica za video uživo i Kontxt, našu platformu za kategorizaciju A2P poruka.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija