Srce

talk

četvrtak | 12:00 | KSET

HR-ZOO: Nove tehnologije za nove generacije

Zanima te računarstvo visokih performansi, elastično računanje, virtualni podatkovni centri? Želiš čuti kako je biti u srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja? Svrati na Srce talk na kojem ćemo predstaviti projekt Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak u sklopu kojeg gradimo novu generaciju e-infrastrukture za naprednu znanost i obrazovanje.

O predavaču

Ivan Marić - ravnatelj Srca od travnja 2021. Diplomirao je na FER-u 1990., zaposlen te iste godine u Srcu, a već 1991. sudjeluje u izgradnji akademske mreže na internetskom protokolu. 30 godina s kolegicama i kolegama u Srcu projektira i gradi komponente moderne nacionalne i europske e-infrastrukture. Ivanov moto su 3 „T”, a ta 3 „T“ će vam reći kad se vidite.

O poduzeću

Srce je središnja infrastrukturna ustanova hrvatskog sustava znanosti i visokog obrazovanja. U Srcu se razvijaju i održavaju napredni računalni, komunikacijski i podatkovni sustavi, te brojni nacionalni i sveučilišni informacijski sustavi i aplikacije. Ove godine Srce slavi 50. rođendan pa bacite pogled na naš prigodni web i upoznajte se bolje s našim uspjesima.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija