Syntio

talk

utorak | 12:30 | KSET

Digitalna transformacija: problemi s promjenama svega

Tehnologija igra sve veću ulogu u svim aspektima poslovanja. Međutim, transformiranje tvrtke nije lak posao, na putu transformacije se nađu mnoga ograničenja, pogotovo u slučaju kada tvrtke moraju voditi posao i transformirati ga - istovremeno. Kao stručnjaci u području digitalne transformacije, tražimo načine kako od ovakvih izazova napraviti dobru priliku.

O predavaču

Jason Gould je glavni anđelist tvrtke Syntio. Prije toga je vodio Digitalnu transformaciju INGKE (IKEA Retail), kao njihov glavni tehnički evanđelist u Švedskoj. Također je vodio arhitektonske transformacije dviju najvećih svjetskih banaka, HSBC i Barclays. Radio je kao inženjer na raznim projektima, od satelita do podmornica, od telekoma do autonomnih vozila.

O poduzeću

Syntio je data engineering tvrtka fokusirana na izgradnju softverskih rješenja koja pretvaraju korisničke podatke u mjerljivu korist. Radimo na cloud platformama s cloud servisima, a rješenja gradimo na open source alatima. Znanja stečena na projektima dijelimo kroz interne tech prezentacije i kroz blog postove na našim web stranicama.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija