Trikoder

talk

petak | 13:00 | KSET

Gdje ćeš biti za 5 godina?

Misliš li da je već sada potrebno odabrati tehnologiju u kojoj ćeš se specijalizirati i za 5 godina biti senior? Mnogi to misle, ali ne i Antun. Njegova perspektiva se uvelike promijenila radi burnog karijernog puta koji je prošao. Dođi na talk i saznaj kako iskoristiti zaokrete u karijeri i postati uspješan unatoč promjenama tehnologija.

O predavaču

Antun Novosel je senior iOS developer u Trikoderu. Završio je MIOC i upisao FER. te počeo raditi kao student. Od 2019. je senior iOS developer u Trikoderu - radi na Njuškalo mobilnoj aplikaciji. Sretno oženjen i otac dvojice sinova. Zna koje su prednosti toga kad nakon faksa nisi siguran u kojoj se tehnologiji želiš specijalizirati i kako izvući najbolje iz toga.

O poduzeću

Trikoder, dio Styria Digital Marketplaces, je jedna od vodećih tvrtki za izradu softverskih rješenja u Hrvatskoj, specijalizirana za custom razvoj web i mobile aplikacija. Trikoderov tim sastoji se od 60-ak stručnjaka u raznim područjima: back-end, front-end, mobile, design i data science. Njuškalo je trenutno naš glavni i najveći projekt.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija