Visage Technologies

talk

ponedjeljak | 12:00 | KSET

Nagli eksponencijalni rast - kako smo uspjeli ne zabrljati stvari u potpunosti?

U Hrvatskoj je malo IT firmi nalik korporacijama u kojima se može govoriti o „karijernoj ljestvici“, ali sve je više dinamičnih tvrtki koje su, poput nas, posljednjih godina iskusile eksponencijalan rast. Ova prezentacija predstavit će našu priču, uključujući ključne pogreške i naučene lekcije koje su nam pomogle da danas budemo tu gdje jesmo.

O predavaču

Hrvoje Šamija voditelj je automobilske divizije koja okuplja 85 talentiranih inženjera i znanstvenika koji rade na naprednim sustavima asistencije vozaču i autonomnoj vožnji. Nakon što je magistrirao na FER-u, stjecao je iskustvo u razvoju ugrađenog softvera, elektrotehnici, te upravljanju projektima u nekoliko manjih, ali dinamičnih hrvatskih firmi.

O poduzeću

Visage Technologies je svjetski poznati pružatelj softvera za praćenje lica, analizu lica, prepoznavanje lica i računalna vida za automobilsku industriju. Osnovana 2002. godine kao znanstveni projekt, rješenja Visage Technologies danas globalno koristi preko 200 klijenata.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija