5x9 Networks

talk

srijeda | 08:00 | KSET

Internet broadband gateway reinvented

Kako se mala softverska kompanija može nositi s hardverskim tehnološkim divovima? Pričat ćemo kako se uz korištenje novih tehnologija i dobrog razmišljanja može napraviti proizvod konkurentan na svjetskoj razini.

O predavaču

Mario Juričević je diplomirao na ETF-u 1999. na zavodu za Radiokomunikacije; proveo 18 godina u Hrvatskom Telekomu na poslovima vezanim uz održavanje, razvoj i strategiju IP/MPLS mreže; nešto preko godinu dana u Infobipu kao System Arhitekt i Division Lead; od 2016. godine u 5x9 Networks (Pet Puta Devet d.o.o.) gdje je jedan od osnivača.

O poduzeću

5x9 Networks se bavi IP komunikacijama vezanim prvenstveno uz Telco segment. Kombinacija je iskusnih Telco veterana udruženih s mladim snagama na kojima ostaje svijet. Fokus tvrtke je na razvoju i implementaciji vlastitih proizvoda, od kojih su trenutno 3 potpuno završena (vBBRAS, Lightweight Monitoring i vDHCP) a cijeli niz je u razvoju :)

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija