Rimac Automobili

workshop

petak | 11:00 | A301

Softverski ekosustav Rimca

Ekosustav povezanog vozila sastoji se od Infotainmenta u vozilu i Telemetryja u pozadini. Vaš zadatak će biti stvaranje vizualnih krajnjih točaka ekosustava i spajanje svih nedostajućih dijelova kako bi se on omogućio. Konačni ishod trebala bi biti demo aplikacija brzinomjera koja radi na IVI i vrijednosne brzine prikazane u web aplikaciji u pregledniku.

O voditelju radionice

Denis Grahovac, Software Development Manager, Rođen sam i odrastao u Rijeci te sam na Tehničkom Fakultetu Sveučilišta u Rijeci završio Preddiplomki i Diplomski studij računarstva, smjer Programsko Inženjerstvo. Za vrijeme studija radim na nekolicini projekata u web i mobile developmentu kao student, a u Rimac Automobilima se zapošljavam 2016., nekoliko mjeseci nakon završetka Diplomskog Studija na poziciji Junior Software Engineer što mi ujedno postaje i prvi „pravi posao“. Iduće tri godine kao Software Engineer sudjelujem u razvoju applikacija za In-vehicle infotainment sustave, kako za Concept_One i C_Two tako i za infotainmente ostalih auto proizvođača za koje smo radili te projekte. U 2019. godini postajem Team Lead Infotainment Apps tima dok početkom 2020. uz ulogu Team Leada, preuzimam i obvezu Tech Leada za C_Two infotainment. U drugoj polovici 2020. godine prelazim na ulogu Software Development managera na kojoj sam i trenutno.

O poduzeću

Rimac Automobili je tehnološka snaga, koja proizvodi električne hiper automobile i pruža cjelovita tehnološka rješenja svjetskim proizvođačima automobila.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija