Ars Futura

workshop

četvrtak | 08:00 | A301

Dizajn sustavi u Reactu

Zanima te kako velika imena poput Ubera, Spotifyja ili IBM-a imaju odličnu koreografiju elemenata, ponašanja, uzoraka i dizajn stilova? U većini slučajeva, odgovor je u dizajn sistemu. Što li je to? Ukratko: dizajn sistem je način na koji se kompanija ili tim odnose prema svom UI-u. Za detalje o top pravilima za dizajnere, ali i za developere posjeti našu radionicu!

O voditelju radionice

Radionicu će držati Ana i Kristijan. Ana radi kao UX/UI designer u Ars Futuri već više od četiri godine. Od svojih trenutnih projekata, Ana bi izdvojila mobilnu aplikaciju koja omogućuje lakšu komunikaciju i društvena okupljanja unutar zgrada kao i aplikaciju koja koristi real time data monitoring u laboratorijskom okruženju. Kristijan radi u Ars Futuri kao Web team lead te je zadnjih godina fokusiran na izradu modernih UI sustava.

POtrebno za sudjelovanje

Ponijeti laptop, instalirati Node environment (v14.x) i npm (Node package manager, v6.x). Svakako bi bilo poželjno osnovno poznavanje React-a.

O poduzeću

Bok, mi smo Ars Futura! 👋 Agencija smo iz Zagreba koja se bavi kreativnim dizajnom te razvojem web i mobilnih rješenja. Kada bi nam se pridružio, imao bi priliku raditi s IoT tehnologijama, na razvoju esport lige i online natjecanja za Activision Blizzard te CRM rješenju za Harvard. Ima nas 30-ak i brzo se širimo, pa smo uvijek u potrazi za novim kolegama! 🤗

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija