SHAPE 404

workshop

utorak | 11:00 | A301

Izradi Audio player za iOS koristeći Appleove frameworke SwiftUI i Combine.

Ova radionica je prilagođena za početnike. Naučit ćeš brzo izraditi korisničko sučelje koristeći framework SwiftUI, dok ćeš podatke s Interneta dohvaćati uz pomoć Combine frameworka. Na kraju ćeš imati vlastitu audio player aplikaciju koju kasnije možeš prilagoditi svojim željama i potrebama. Neka to bude tvoj prvi korak na putu za izradu neke nove aplikacije!

O voditelju radionice

Aron već 12 godina radi iOS aplikacije, a zadnjih 5 godina uglavnom se bavi izradom i arhitekturom aplikacija koje su dio velikih sustava. Neke poznate za koje možda znaš su Njuškalo i Laqo.

POtrebno za sudjelovanje

Računalo upogonjeno MacOS-om (Big Sur), XCode (verzija 12.4 ili viša), internet konekcija i dobra volja! :)

O poduzeću

Shape 404 se bavi web i mobile app developmentom. Dizajniramo i razvijamo rješenja za vodeće kompanije iz Hrvatske i inozemstva. Stvaramo proizvode koji našim klijentima unapređuju poslovanje i rješavaju praktične probleme. Koristimo najnovije tehnologije i pratimo svjetske trendove u razvoju web i mobile rješenja.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija