dSPACE engineering

workshop

ponedjeljak | 08:00 | A301

Alati i metode razvoja elektromotornih pogona u automobilskoj industriji

Rapid prototyping i Hardware-In-the-Loop simulacija elektromotornih pogona korištenjem dSPACE alata (MicroLabBox, Generalized XSG E-Drive Model, ...). Povezivanje sa Simulinkom, kreiranje modela i eksperimenta, simulacija, praćenje rezultata simulacije i varijacija parametara. Polaznici će dobiti priliku da kroz jednostavne vježbe iskuse rad s dSPACE alatima.

O voditelju radionice

Dr.sc. Tin Bariša, diplomirao na Zavodu za elektrostrojarstvo i automatizaciju 2014., gdje je ostao raditi kao znanstveni novak do kraja 2018. Doktorirao na istom Zavodu 2019. Od početka 2019. radi u dSPACE engineering d.o.o. na razvoju i implementaciji FPGA modela za simulaciju elektromotornih pogona.

POtrebno za sudjelovanje

Treba ponijeti laptop.

O poduzeću

Danas smo vodeći proizvođač inženjerskih alata za razvoj i ispitivanje mehatroničkih upravljačkih sustava. Širokim portfeljem i najsuvremenijom tehnologijom vrlo smo traženi kao razvojni partner u automobilskoj industriji, zrakoplovnoj i industrijskoj automatizaciji.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija