FINA

workshop

srijeda | 08:00 | A301

ReactJS

Per aspera ad astra. Zanima te razvoj u ReactJSu, naginješ frontendu ili želiš vidjeti kako razvoj u Reactu izgleda u praksi? Ako je jedan od odgovora potvrdan, na pravom si mjestu. Vidimo se :)

O voditelju radionice

Filip Španović, Frontend developer at Fina. Istaknuo se kao jedan od vodećih na području React-a, a svoje izvrsno znanje o React-u usavršava iz dana u dan kroz mnogobrojne projekte. Kristina Javorek, Developer at Fina. S React-om se počela baviti još na fakultetu, a nakon završenog fakulteta svoje znanje nastavlja usavršavati i produbljivati kroz razne projekte.

O poduzeću

FINA je vodeća hrvatska tvrtka u pružanju financijskih i elektroničkih usluga. U našem IT-u radi više od 250 stručnjaka, koji su sudjelovali u realizaciji nacionalnih projekata i servisa. Kontinuirano ulažemo u razvoj zaposlenika i koristimo različite tehnologije rijetko obuhvaćene na jednom mjestu.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija