Suprabit

workshop

četvrtak | 11:00 | A301

Blockchain u IoT-u

Nije blockchain samo crypto! Nauči kako se blockchain tehnologija koristi u Internet of Things (IoT) okruženju za potrebe povećane zaštite podataka i osiguranja dodatne razine povjerenja između korisnika IoT rješenja, Najvještiji student/studentica koji prvi riješi zadatak primit će nagradu u crypto valuti!

O voditelju radionice

Andrijan Ostrun je mag. ing. comp., FERovac i softver arhitekt u Suprabitu. Blockchainom i IoT tehnologijama bavi se godinama, a aktualno vodi IoT projekte u području pametnih zgrada i Industrije 4.0.

POtrebno za sudjelovanje

Studenti trebaju ponijeti notebook i dobru volju :)

O poduzeću

Suprabit je IT tvrtka fokusirana na razvoj rješenja u smart building, mobility i Industry 4.0 sektorima za partnere i klijente iz cijelog svijeta. Kreiramo aplikacije koje koriste IoT, blockchain, cloud i mobile tehnologiju kako bi korisnicima ponudili sjajno korisničko iskustvo uz najbolje performanse i vrhunsku zaštitu podataka.

Job Fair Meetup
KSET © 2021
Sva prava pridržana
Pitanja i odgovori
Kontakt
Job Fair
jobfair@fer.hr
Unska 3, Zagreb
Prati nas
InstagramFacebookYoutubeLinkedIn
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija